Kosmetologin palvelut Porissa

Laaja valikoima kauneushoitoja

Meiltä löydät useita hemmottelevia ja tehokkaita kauneushoitoja kasvoille, vartalolle, jaloille ja käsille. Palvelemme asiakkaitamme yli 20 vuoden kokemuksella Porin ydinkeskustassa, Itäpuistossa. Kosmetologimme haluavat tarjota kattavan osaamisensa ja kokemuksensa sinun käyttöösi.

Hoitolinja 2000 auttaa kokonaisvaltaisesti kauneutesi hoitamisessa. Monipuolinen hoitovalikoimamme sisältää sekä klassiset perushoidot että erilaiset erikoishoidot. Jos kaipaat näyttävyyttä ripsiin, kulmiin tai kynsiin, kokeile ripsienpidennystä, rakennekynsiä tai kulmien värjäystä. Teemme myös meikkauksia arkeen ja juhlaan sekä opastamme oikeanlaisiin meikkivalintoihin.

Ihonhoitoa laadukkailla tuotteilla

Käytämme hoidoissa korkealaatuisia ammattisarjoja, kuten Biodrogaa, Biolinea ja Elsa Hjeronymusta. Meikkisarjoina käytämme muun muassa tunnettua Joe Blascoa sekä Artdecoa.

Lämpimästi tervetuloa

Hemmottele itseäsi korkealaatuisilla hoidoilla ja tuotteilla. Kosmetologimme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivat hoidot ja tuotteet. Viihtyisässä hoitolassamme on helppo rentoutua ja miellyttävää asioida.

Ota yhteyttä!

Käytämme hoidoissamme:


BIODROGA        ENVIRON       HJERONYMUS      ARTDECO      JOE BLASCO