Ihokarvojen poisto

Eroon häiritsevistä ihokarvoista

Hoitolinja 2000 tekee ihokarvojen poistoa depilaation ja sokeroinnin avulla. Tule tutustumaan näihin menetelmiin hoitolaamme Porin Itäpuistoon.

Depilaatio eli kuumavaha

Kuumavahalla tehtävä depilaatio on ajelua pitkäkestoisempi karvanpoisto. Siinä karva irtoaa karvatupesta, jolloin uuden karvan kasvu ihon pintaan kestää noin 2–4 viikkoa henkilökohtaisesta karvankasvusta riippuen.

Säännöllisesti tehtynä depilaatio hidastaa karvankasvua, ja lopulta se loppuu lähes kokonaan. Depilaatio aiheuttaa myös vähemmän karvatupentulehduksia kuin karvojen ajelu. Ihokarvoja voidaan poistaa sääristä, reisistä, kainaloista, bikinirajasta, käsistä sekä kasvoilta.

Sokerointi

Kuumavahauksessa ihokarvat vedetään irti vastakarvaan, kun taas sokeroinnissa sama tehdään myötäkarvaan. Tämä estää karvan katkeamisen poiston aikana, minkä ansiosta kasvuväli on vieläkin pidempi, noin 3–6 viikkoa.

Sokeroinnilla on myös ihoa kuoriva vaikutus. Jos iho on kuiva, sokeroinnin yhteydessä kuiva ihosolukko irtoaa. Sokerointi voidaan tehdä samoille ihoalueille kuin depilaatio. Lisäksi sillä voidaan poistaa kaikki genitaalialueen ihokarvat. Sokerointi on myös hygieenistä, koska bakteerit eivät elä sokerissa.

Sokeroinnilla saa poistettua myös aika lyhyttä karvaa, mutta ainakin ensimmäisellä kerralla karvan pituus olisi hyvä olla n. 3-4 mm.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lämpimästi tervetuloa!

Karvanpoisto hinnasto

Hunaja, lämminvaha tai sokerointi

Huulikarvat 10 €
Huulikarvat ja leuka 15 €

Bikiniraja tai kainalot 29 €

Sääret 35 €
Sääret ja reidet 69 €

Käsivarret 25 €
Kasvojen sokerointi 20 - 30€

Ajanvaraus

Voit varata ajan nopeasti ja helposti nettiajanvarauspalvelun kautta.

Varaa aika!

Käytämme hoidoissamme:


BIODROGA        ENVIRON       HJERONYMUS      ARTDECO      JOE BLASCO